Skor

Nya Adidas-skor från 2019

Nya Adidas-skor från 2019

Varje år presenterar Adidas en ny kollektion av skor. Det kan vara små förändringar på de skomodeller de redan lanserat men även helt nya modeller. Du som följer märket vet att de under 2019 bland annat lanserat följande skor:

Adidas X Undefeated Ultraboost Shoes

En ny och stilren löparsko med fokus på ”minimalistisk löparstil”. Adidas har i detta fall samarbetat med det kända märket UNDEFEATED som kommer från Los Angeles. UNDEFEATED har tidigare en löparsko vid namn Ultraboost och detta kan sägas vara en utveckling från denna. På ovansidan finns Primeknit och dämpningen är Adidas Boostdämpning. Kan det bli en klassiker inom löpning? Kan Adidas på allvar även ta över denna del av marknaden.

Adidas Continental 80 Shoes

En vardagssko som verkligen ”andas” Adidas. Det räcker med att se den på avstånd för att se vilket märke som står bakom modellen. De som minns Adidas från 80-talet kommer nog uppleva vissa nostalgiska minnen. En trippelvit nyans, klassiska Adidasmärket och loggfönster vid skons snörning.

Namnet visar på att man valt att lägga 80-talet i fokus då denna typ av sko verkligen slog igenom. Denna gång är den tillverkad av ett mjukt läder och har en delad koppsula.

Adidas SC Premiere Shoes

Även detta är klassiska Adidasskor – från Home of Classic-kollektionen. I likhet med skorna ovan är det trippelvita nyanser utan några färger som kontrasterar. Skon presenteras med att man utgått från företagets arv och gjort om den till dagens behov. Det är en sammanfattning som passar mycket väl. En annan beskrivning är att det är en tennissko – som är anpassad för gatan. Även det speglar skons utseende klockrent.

Adidas Yung 1 Shoes

Gillar du lite sportigare skor kan dessa passa utmärkt. Framförallt är skon bra för dig som söker stabilitet vilken uppnås med hjälp av Torsion System. Skorna har inspiration från vintage och löparskor. Det är en hel del retro, vintage och en del broderade detaljer. Om skorna ovan har inspiration från 80-talet så kan denna sägas ha inspiration från 90-talet.

Alphaedge 4D Shoes

En av märkets skor som ligger i det högre prissegmentet. Rekommenderat pris är 2 999 kr. Det är en ny löparsko med mycket effektiv precisionsmellansula. Beskrivs som ”futuristisk löparsko”. Passar utmärkt att använda vid crosstraining eller annan allsidig träning.