Nyheter

Njut av en massage under graviditeten

Är det sant att du kan uppleva alla nöjen i graviditeten genom svensk massage? Om du funderar på att skaffa barn, kan detta vara svaret på dina böner. Det är en gammal, populär massageterapi som finns med få gravida vågat pröva.

En gravid massage är en av de bästa sakerna du kan göra för dig själv och ditt barn. Gravida kvinnor har andra behov än en icke-gravid kvinna. När de går in i arbete, de är ibland rusade och lämnas ensam i timmar, särskilt under de senare stadierna av arbetskraft. Det är vanligt att de är utmattade och nödställda.

Om du väljer att ge en gravid massage, är det inte en dålig idé att få dig ut ur kontoret så tidigt som möjligt. Ta en tupplur i bekvämligheten av ditt eget hem, eller sitta ner med en vän och njut av en kopp kaffe eller te.

Det finns vissa saker du bör göra innan du hamnar i en gravid massage. Du behöver massor av vätskor för att hålla dig vaken och avslappnad.

Avlastning för ryggen

När du slappnar av och komma in i ett mer mottagligt tillstånd, kommer du att upptäcka att vissa delar av kroppen kommer att reagera på massage, såsom rygg och axlar. Se till att du kommer ihåg var du vill gå för att hålla dig från att köra överallt. Efter att ha vant dig vid massagen kan du känna att dina hjärtslag ökar eller så kan du till och med märka att dina ryggryckningar under är längre.

Det bästa med en gravid massage är att det inte tar lång tid att utföra. En gravid kvinna kommer att kunna luta sig tillbaka, slappna av och låta terapeuten att arbeta på hennes kropp. Hon kan känna sig lite obekväm i början, men när hon blir bekväm och börjar slappna av, kommer hennes avkoppling bära över till barnet.

Den svenska massagen har en hög efterfrågan eftersom den är effektiv. Det riktar sig också till vissa områden som hjälper dig att få igenom arbete snabbare och smidigare. Det hjälper också lindra spänningar och hjälper till att frigöra smärta från en mängd olika skador och smärtor.

Om du bestämmer dig för en gravid massage, överväga de fördelar som du kommer att få. Det är säkert och du kommer att dra nytta av att ha ett friskt barn och en underbar massage.

En samling texter om hälsa finns på denna sida.