Nyheter

Rätt skor för din utomhusträning

Den viktigaste utrustningen för en utomhus träning är ett bra par utomhus löparskor. Dina fötter kommer att känna sig bekväma när vädret är kallt och luftfuktigheten är låg. Väderförhållandena som är idealiska för löpning, som klara och soliga dagar med lite vind på morgonen, är en som ger gott om exponering för löpning i en stabil miljö.

Vädret är inte alltid gynnsamt för en utomhus träning. Is kan bildas snabbt på morgonen. Regn kan snabbt förvandlas till snö.

När du kommer till din träning, kommer du att vara tacksam att du bär en robust par löparskor. Ett par bra löparskor skyddar fötterna från väder och vind. De bästa kommer att bidra till att förebygga blåsor och hudirritation. De kommer att kunna hålla fötterna varma.

Träna  utomhus oavsett vilken årstid det är på året, kan vara precis vad du behöver för att bli av med tristess. Även i dessa kalla och snöiga månader, kommer du att upptäcka att utomhus kommer att ge lite kul. Ett bra par skor kommer att hålla fötterna torra och bekväma, så att du kan utöva i din egen takt.

Din träning bör vara så nära din egen takt som möjligt. Ett par utomhus skor kommer att se till att du inte behöver köra snabbare än du är kapabel till.

Om du går, kan du behöva sluta ofta för att dricka vatten. Under denna tid kommer det att vara en bra idé att gå ut och gå, även om det bara är några steg i ett försök att förlora den extra vikt som du har lagt på.

Om du har bestämt dig för att träna under varmare temperaturer måste du vara beredd på det extra arbete som är involverat. Även om det är trevligt att vara utomhus, kommer de högre temperaturerna kräver mer energiförbrukning, vilket är goda nyheter för löparen.

Du kanske inte har den extra tid som krävs för att köra under varmare månader, men du kommer att finna att det är värt att köra minst en gång i veckan, eller åtminstone på ditt vanliga schema. Den extra promenader hjälper dig att förbättra din uthållighet och förhindra skador.

Bra träningsskor – A och O

Din träning kommer att bli roligare om du bär bekväma skor. Om du någonsin har varit på läkarmottagningen, vet du att skorna du bar när du arbetade på den semestern är inte alltid samma som de skor du bär dagligen. Precis som dina strumpor, dina skor måste vara bekväm, välgjord och hållbar.

Ett par snygga, eleganta utomhus träningsskor kommer att vara ett bra objekt att ha i din gymväska eller gymmet rummet. Ett par bekväma sneakers, eller till och med ett par sandaler, kommer att vara ett trevligt komplement till din samling.

Det kommer att bli en riktig bonus för dig att ha ett par nya skor. Du kommer att se fram emot att komma in i ditt träningsprogram, eller ens att komma ut ur huset och springa utanför.

Du bör aldrig vänta med att bära dina nya par skor, oavsett hur vädret är. Dina nya par skor kommer att avundas alla dina vänner, och de kommer att ha en chans att träffa dig i din nya träning redskap.

Mer träningsinspiration finns på denna sida.